Добре дошли в нашия Блог!

Тук ще намерите полезни практики, уроци и демонстрации на AutoCAD и Autodesk софтуер.

Как да подновя стария си лиценз?

Не малка част клиенти на Autodesk са закупили своите лицензи преди много години. С течение на времето и развитието на информационните технологии, производителността на стария софтуер значително пада и не отговаря на съвременните нужди на едно високо технологично предприятие което желае да е конкурентно на своя пазар. Autodesk предлага на тези свои клиенти редица начини да получат най-новите технологии за проектиране.

Всеки клиент закупил лиценз на Autodesk има възможност да прибави към него и абонамент. Тази услуга гарантира, че клиента ще разполага винаги с най-новите технологии за проектиране както и редица други ползи за които писахме в нашия блог.
За тези клиенти решили да закупят софтуерни лицензи без да прибавят абонамент към тях съществуват рецида други начини за получаване на най-новата версия.
Първият начин е така наречения софтуерен ъпгрейд. Всеки клиент който разполага с лиценз на Autodesk който е не по-стар от текущата версия минус три, може да го поднови до най-новия като заплати половината цена от тази която би му струвала да си купи нов лиценз. Примерно ако текущата версия е 2013, то клиентите могат да подновят при тези условия лицензи с версии 2012, 2011 и 2010.
Голяма част от потребителите обаче разполагат с лицензи които са остаряли значително и не отговарят на нужните условия за ъпгрейд. Тези потребители също могат да получат най-новите технологии на цена по-ниска от тази която иначе биха платили за закупуване на нов лиценз.
За получаване на най-новите технологии, такива потребители заплащат 70% от цената която струва закупуването на нов лиценз, независимо от това колко стар е техния продукт, но не по-стар от версия R14.
Потребители със стари лицензи на AutoCAD LT, не могат да се възползват от това предложение.

Comments are closed

Autodesk и AutoCAD са регистрирани търговки марки на Autodesk Inc. USA. Сайтът е разработен от М КАД ЕООД ©2015. Всички права запазени