Добре дошли в нашия Блог!

Тук ще намерите полезни практики, уроци и демонстрации на AutoCAD и Autodesk софтуер.

Ползи от Autodesk Абонамент

autodesk абонаментИма няколко основни причини, поради които си заслужава да се вземе абонамент. Абонамента (subscription) обикновено се закупува за една година и в рамките на този период клиента получава всяка нова версия на този продукт.

Autodesk eжегодно има по една нова версия на своите продукти, а понякога дори и по две. Това автоматично означава, че когато имате абонамент винаги сте с най-новия софтуер. Втората много важна причина да имате абонамент е че Autodesk дава правото да инсталирате и регистрирате напълно легално софтуера си на втори компютър. Той разбира се трябва да се води домашен, което не изключва станалите много модерни напоследък мобилни компютри или лаптопи, както са по известни. Така например може да имате един AutoCAD инсталиран на стационарен компютър в офиса и едновременно с това на личния лаптоп също да инсталирате този AutoCAD. И на двете места той ще е напълно легален. Третата причина е възможността да ползвате една от последните четири версии на продукта, за който имате абонамент. В момента актуална версия е 2012-а, а вместо нея можете спокойно да ползвате 2009, 2010 или 2011. Друга причина е абонаментния център, към който ще имате достъп. Това е сайт, който може да ви бъде от голяма полза. В него има голямо количество обучителни и помощни материали, малки приложения за инсталиране към продукта ви и най-важното е че получавате директен достъп до хората за поддръжка на Autodesk. В абонаментния център всяка година се появава “Bonus Pack” за различните приложения, който представлява своеобразна нова версия на продукта. В последната година се появи още една допълнителна екстра за клиентите с абонамент. На сайта на абонаментния център може да се качи информация в рамките на 3Gb, която да бъде достъпна след това само на потребители, чиито достъп е даден от качилия информацията. Така например можете да обменяте сигурно данни с друга фирма, без да се налага ползването на огромни email-и или други комуникационни средства. Качвате си чертежа, детайла, сглобката и т.н. на този сайт, давате достъп на съответния клиент и той си сваля файловете. Последната причина, която може би е и най-важната е че цената на годишния абонамент представлява едва 15% от цената на продукта. За сравнение подновяването (upgrade) на същия този продукт е около 50% от цената му.

Това са накратко причините да се вземе абонамент към продукта, който притежавате или закупувате.

Comments are closed

Autodesk и AutoCAD са регистрирани търговки марки на Autodesk Inc. USA. Сайтът е разработен от М КАД ЕООД ©2015. Всички права запазени