Autodesk 3ds Max Design

Autodesk 3ds Max Design е софтуер предоставящ на инженери, архитекти и дизайнери мощни инструменти за реалистично визуализиране на техните проекти. Посредством рендер технологията iray®, предоставяща физически точни изображения и текстури, 3Ds Max Design спомага за постигане на ненадминато качество при изготвяне на реалистични визуализации. Като продукт на Autodesk, той също така предоставя и ненадмината бързина при изготвяне на визуализации на база на вече налични CAD данни.

Този продукт е наличен и като част от пакетите:

 Всички версии Premium и Ulitmate версии
Autodesk Entertainment Creation Suite AutoCAD Design Suite Product Design Suite Factory Design Suite Building Design Suite

Възможнoсти


Висококачествени визуализации

Наскоро интегрираната iray® технология за визуализация на образи дава възможност за създаване на предвидими, фото-реалистични резултати, без допълнителни настройки—подобно на автоматичен фотоапарат от вида „насочи и снимай”. В същото време, новите стилистични възможности за визуализация дават възможност за генериране на не-фотореалистични (NPR) ефекти в по-свободен, по-абстрактен стил, подходящ за предаване на основния проектен замисъл, преди дребните детайли да бъдат дефинирани.

По-бърза работа

Новата система за изгледи Nitrous обединява мощността на ускорени графични процесори (GPU) и много-ядрени работни станции, за да помогне за по-бързото повторно използване и управление на големи пакети данни. Качеството на визуализацията подпомага за по-добри творчески решения с оглед на крайния резултат.

По-добър обмен на данни

Благодарение на новата технологична съвместимост с Autodesk Alias Design можете да се добавят обработени детайли върху референтните такива в Alias, като се използва набора от интуитивни инструменти за моделиране на многоъгълници Graphite. Въведен е нов режим за чертане на криви “Constrain to Spline”. 3ds Max Design предлага автоматизиран работен поток с AutoCAD Civil 3D посредством с набора от функции Civil View. Чрез използване на строителни данни в 3ds Max® Design, автоматично се създават завършени пътища с пътна маркировка, кръгови кръстовища. Може да се разполагат дървета на случаен принцип или да се регулират разклонения покрай път или железопътна линия. Също така може да се поставят и движещи се превозни средства.

Iray® рендер технология

Интегрираната iray® технология спомага за лесно създаване на фото-реалистични изображения и визуализация на образи. Iray® дава възможност за създаване на сцени, чрез използване на реалистични материали и осветление. Всичко което е нужно да направи потребителят е да натиснете „render” след което ще получи предсказуеми, фото-реалистични резултати. Iray постепенно изчиства образа, докато постигне желаното ниво на детайлност.

Стилово рендериране

Чрез новата възможност за визуализиране може да се създават множество не-фотореалистични (NPR) ефекти. По-свободният, по-абстрактен стил на не-фотореалистичните изображения спомага за по-ефективно представяне на проектния замисъл.

Autodesk Civil View

Посредством функцията Civil View автоматично се създават реалистични визуализации в 3ds Max Design на база на строителни данни от AutoCAD Civil 3D. Стиловете се дефинират веднъж и след това се прилагат многократно с минимум усилия. Civil View предлага разширена поддръжка за новите iray и Quicksilver решения за визуализация.

Подобрения в оцветяването и изглаждането

Autodesk 3ds Max Design 2012 предоставя по-добър контрол при работа с четките и техния ефект върху геометрията, благодарение на нови работни потоци за моделиране и рисуване. Новите четки Transform позволяват плъзгане на криви по повърхнини. Инструментът Conform насочва геометрията към друга повърхнина. Четката Paint Deform може да бъде ограничена до spline, който се използва като направляващ детайл или линия.

Пoлезни Връзки

Ъпдейти и сервизни пакети за 3ds Max Design можете да намерите тук.

Драйвери и приложения можете да намерите тук.

Учебни материали можете да свалите от тук.

Систeмни Изисквания

32 битова операционна система – Microsoft Windows

Операционна система: Microsoft® Windows® 7 Professional, Microsoft® Windows Vista® Business (SP2 или по-нов), Microsoft® Windows® XP Professional (SP3 или по-нов) – за стандартно анимиране и до 1000 обекта или 100 000 полигона;

Процесор – Intel® Pentium® 4 1.4 GHz или подобен AMD® със SSE2 технология;

2 GB RAM (4 GB препоръчително);

3 GB свободно място на твърдия диск

Direct3D® 10 технология, Direct3D 9 или OpenGL – видео карта (256 MB или повече, 1 GB препоръчително)

Интернет връзка

64 битова операционна система – Microsoft Windows

Операционна система: Microsoft Windows 7 Professional x64, Microsoft Windows Vista Business x64 (SP2 или по-нов), Microsoft Windows XP Professional x64 (SP3 или по-нов) – за стандартно анимиране и до 1000 обекта или 100 000 полигона;

Процесор – Intel® 64 или AMD64 със SSE2 технология;

4 GB RAM (8 GB препоръчително);

3 GB свободно място на твърдия диск;

Direct3D® 10 технология, Direct3D 9 или OpenGL – видео карта (256 MB или повече, 1 GB препоръчително)

Интернет връзка

Цeна

Благодарим Ви за проявения интерес относно закупуване на 3ds Max Design. Цената на продукта се определя в зависимост от бюджета на клиента както и текущи промоции на Autodesk. За да получите конкретна цена, се свържете с нас на нашите телефони или ни изпратете запитване от формата в раздел Запитване.

Autodesk и AutoCAD са регистрирани търговки марки на Autodesk Inc. USA. Сайтът е разработен от М КАД ЕООД ©2015. Всички права запазени