Autodesk Showcase

Ефектни презентации и анимиране на сглобени единици

Autodesk Showcase е приложение предназначено за тримерна презентация на дигиталните прототипи, които потребителя е създал. Той присъства и в трите разновидности на пакета Product Design Suite, защото е основно средство за визуална комуникация между клиент и производител. Рекламата и въобще представянето на един продукт е изключително важна част от ежедневието на всяка фирма и затова Autodesk Showcase може да се окаже основна част от маркетинговата стратегия. Той работи съвместно с Autodesk Inventor, AutoCAD, Autodesk Revit, 3dsMax и голямо разнообразие от файлови формати. Autodesk Showcase e основно приложение в комуникацията изпълнител – клиент. Той притежава богат набор от инструменти за създаване на реалистични изображения и клипове на всякакви типове модели. Това значи, че той спокойно може да се ползва, както и от машиностроителни фирми, така и от строително-архитектурни фирми, дизайнерски студия и навсякъде, където има нужда от презентация или реклама на създадените продукти. Готови проекти можете да разгледате тук.

Този продукт е наличен и като част от пакетите:

Всички варианти на AutoCAD Design Suite Всички варианти на Product Design Suite Всички варианти на Factory Design Suite Всички варианти на Building Design Suite

Възмoжности

Autodesk Showcase притежава множество предимства за създаване на рекламни и презентационни материали пред стандартните средства, които се ползват в практиката. Тъй като той е малко познат ще изброим основните характеристики, с които той може да свърши отлична работа на всеки потребител.

Сцени

С Autodesk Showcase можете бързо да създадете различни реалистични сцени -от машинни халета до природни картини и обекти. След това да позиционирате продукта си в средата на избраната сцена и по този начин клиента ще добие идеална представа за визията на продукта си в реална среда.

Алтернативи

Най-голямото предимство на Autodesk Showcase е в създаването на алтернативни варианти на продукта, който се показва. Буквално с един клик може набързо да се прмени цвета, материала, осветяването или сцената. Така, в рамките на няколко минути може да се генерират множество варианти , които да се вмъкнат след това в маркетингови материали, например.

Render

Autodesk Showcase има уникалната способност да показва реалистична триизмерна картина на обекта, с който се работи. Отраженията и сенките се виждат още преди да започне реалното рендериране. Това увеличава многократно „реалното усещане“ за модела, без да е необходимо да се генерира каквото и да е предварително.

Лесна работа и изучаване

Autodesk Showcase, като типичен представител на продуктите на Autodesk, се изучава доста лесно. Помощната му система е доста богата, а като допълнение към това има и доста материали в сайта на Autodesk, които можете да намерите в графата „Полезни Връзки“. Работният екран на Autodesk Showcase е доста изчистен и единствено стартираните команди стоят в него. Всички команди могат да се извикват с кратка клавишна комбинация, която в общия случай е една единствена буква.

Пoлeзни Връзки

Ъпдейти и сервизни пакети можете да намерите тук.

Форум и съвети можете да намерите тук.

Учебни материали можете да намерите тук.

Систeмни Изисквания

32-битова операционна система:

– Microsoft® Windows® 7, Microsoft® Windows Vista® (SP2 или по-нов), Enterprise, Business, Ultimate и Home Premium или Microsoft® Windows® XP Home и Professional (SP3 или по-нов)

– Intel Pentium 4 и AMD Athlon двуядрен

– 2 GB RAM (4GB препоръчително)

– 20 GB свободно място на твърдия диск

64-битова операционна система

– Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista (SP2 или по-нов) Enterprise, Business, Ultimate или Home Premium и Microsoft Windows XP Professional x64 (SP2 или по-нов)

– Intel Pentium 4 и AMD Athlon двуядрен Athlon със SSE3 технология

– 4 GB RAM

– 20 GB free свободно място на твърдия диск

– сертифицирана видео карта – можете да намерите тук.

Цeна

Благодарим Ви за проявения интерес относно закупуване на Autodesk Showcase. Цената на продукта се определя в зависимост от бюджета на клиента както и текущи промоции на Autodesk. За да получите конкретна цена, се свържете с нас на нашите телефони или ни изпратете запитване от формата в раздел Запитване.

 

Autodesk и AutoCAD са регистрирани търговки марки на Autodesk Inc. USA. Сайтът е разработен от М КАД ЕООД ©2015. Всички права запазени