3D Мишки от 3D Connexion

3D мишката е ново революционно средство за работа в приложенията за тримерно проектиране. Възможностите, които различните й разновидности предлагат, не могат да се постигнат нито с клавиатура, нито със стандартна мишка. С 3D мишката можете да управлявате гледната си точка по уникален начин, все едно държите 3D модела в ръцете си. Всяка разновидност разполага с шестте основни степени на свобода. Можете да местите транслационно, да приближавате или отдалечавате, както и да въртите гледната си точка по всички основни оси, само с едно единствено движение на ръката. Уникалните възможности на продукта се постигат с един изключително удобен джойстик, който се намира в средата на всяка една разновидност на мишката. Този джойстик е свръх чувствителен и работата с него не уморява ръката по никакъв начин, а и различната степен на натиск, която прилагате забързва или забавя съответното движение. 3D мишката е един нов високо технологичен продукт, който може значително да ускори скоростта ви на проектиране и да се превърне в неизменна част от работния ви процес.
3D мишката се предлага в пет разновидности, като може да се ползва в дълъг списък от продукти, включващ всички приложения на Autodesk, Adobe, Dassault Systems, Microsoft, Google и много други.

SpaceNavigator229,00 лв.

Наличност: На склад

SpaceMouse Wireless279,00 лв.

Наличност: На склад

SpaceMouse Pro702,00 лв.

Наличност: 7 работни дни след поръчка

SpaceMouse Pro WiFi773,00 лв.

Наличност: 7 работни дни след поръчка

SpaceMouse Enterprise936,00 лв

Наличност: 7 работни дни след поръчка

За да поръчате 3D мишка, моля попълнете формата по-долу или се свържете с нас

Модел: Количество:
е-mail:  
Тел:      
Адрес за доставка:

Данни за фактура

Фирма: *За физическо лице, моля въведете Име и Фамилия
ЕИК:     
МОЛ:    
Регистрация по ДДС:
Адрес:  

Въведете кода (задължително) captcha


Какво е 3D Мишка? – видео демонстрация

3D Мишка в приложение с Autodesk Inventor

Autodesk и AutoCAD са регистрирани търговки марки на Autodesk Inc. USA. Сайтът е разработен от М КАД ЕООД ©2015. Всички права запазени